Beleef Dementie BV

Beleef Dementie BV brengt in afstemming met de Stichting Into D’mentia de trainingen naar de markt. Beleef Dementie BV wordt geleid door Maarten Beelaerts en Jan Rietsema en heeft de beschikking over een groep van ervaren Into D’mentia trainers en instructie medewerkers. Zij hebben zelf gewerkt in de dementiezorg en/of geven al langere tijd trainingen op het gebied van dementiezorg. Vanaf het eerste contact met een klant onderhoudt Beleef Dementie de relatie en zorgt zij dat de trainingen naar wens van de klant worden verzorgd. Beleef Dementie BV acteert als Social Enterprise. Social Enterprises zijn ondernemingen waarbij het realiseren van de maatschappelijke missie de belangrijkste reden is om te ondernemen. Dit is vastgelegd in onze missie en doelstelling in de statuten. Hoe we de gewenste veranderingen realiseren is samengevat in onze Theory of Change waar we voortdurend kritisch naar kijken of we die kunnen aanscherpen. Om te weten wat we nu echt doen meten we ook onze impact. Hiervoor volgen we het Groeipad Impact­meting van Avance & Social Enterprise NL. In 2019 trainden wij ruim 3000 cursisten.
Als Social Enterprise zijn we transparant over onze cijfers en hebben we een beloningsbeleid waarin is vastgelegd dat de verhouding tussen de laagst en de hoogst betaalde medewerker nooit meer mag zijn dan een factor 5.

Beleef Dementie is voortdurend in gesprek met de wereld om haar heen over de inhoud en kwaliteit van onze trainingen en hoe we die zo goed mogelijk kunnen inzetten om ons doel te realiseren. In onze stakeholdersbeleid hebben we de belanghebbenden ingedeeld op basis van hun rol en belangrijkheid.

Voor meer informatie neem contact op met info@beleef-dementie.nl

 

Contact

Beleef Dementie BV

Adres
Villapark 18
5667 HW Geldrop

Telefoonnummer
06-30706219

E-mail
info@beleef-dementie.nl

KVK nummer

78194288

Downloads

Download Statuten Beleef Dementie BV 

Download algemene voorwaarden

Download

Download privacy reglement

Download